Handelsbetingelser

1. Nærværende handelsbetingelser regulerer forholdet mellem DinnerdeLuxe ApS (i det følgende kaldet ”DDL”) og brugerne af DDL’s Eventmad bestillingsside og tjenester (i det følgende kaldet ”Eventmad”). Du skal ved hvert køb acceptere vores handelsbetingelser, som du opfordres til at læse grundigt igennem og gøre dig bekendt med dine forpligtigelser og rettigheder.

2. De oplysninger, som du oplyser DDL (navn, tlf., e-mail og firmanavn), sker kun ved dit samtykke, og de vil blive brugt til at videregive til køkkenet. DDL er dataansvarlig for de oplysninger, som vi modtager fra dig.

3. Det er dit ansvar, at dine angivne oplysninger er korrekte. Forinden endelig godkendelse af din ordre får du mulighed for at rette eventuelle tastefejl, så du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte.

4. Personoplysningerne lagres på servere i EU (=GDPR sikre lande). Nogle af oplysningerne opbevares og administreres af en tredjepart (databehandler), som opbevarer og behandler data på DDL’s vegne i henhold til disse betingelser for behandling af personoplysninger og databehandleraftale indgået mellem DDL og databehandler.

5. Ønsker du på et tidspunkt, at DDL ikke længere skal opbevare dine oplysninger med dit navn, tlf., e-mail og firmanavn, bedes du rette henvendelse til DDL på admin@dinnerdeluxe.dk. Ellers vil dine oplysninger blive opbevaret i 5 år.

6. Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger DDL indsamler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Hvis du ønsker at modtage en kopi af de oplysninger, vi har om dig, kan du maile til DDL på admin@dinnerdeluxe.dk. Vi vil svare snarest muligt og senest inden for 4 uger fra henvendelsen.

7. Ved afslutning af hver bestilling vil du automatisk modtage en kvittering på e-mail, hvor det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Priserne på varerne vil ligeledes fremgå af denne kvittering.

8. Alle priser på varer på Eventmad er angivet i danske kroner og er eksklusiv moms. Under din bestilling vil du løbende kunne se ordrens samlede pris og ligeledes inden endelig godkendelse. Vi hæver naturligvis ikke beløbet, før leveringen er sket.

9. For at sikre et højt niveau af sikkerhed omkring betaling af dine køb via kreditkort på Eventmad, sker betalingerne i et eksternt system, hvor dine kreditoplysninger til PBS transmitteres i krypteret form. DDL tager imod følgende betalingskort: Dankort, Mastercard og VISA.

10. Et køb er ikke bindende, før du har godkendt din ordre endeligt, og en kvittering er fremsendt til den oplyste mailadresse.

11. Eventuelle fejl i ordren skal meddeles DDL straks.

12. Der er ikke fortrydelsesret eller returret på mad købt via Eventmad, da købet omfatter fødevarer.

13. Alle former for misbrug af Eventmad vil blive identificeret, og de ansvarlige vil blive retsforfulgt.

14. DDL tager forbehold for eventuelle tryk- og stavefejl.

15. Hvis du skulle have klager over maden eller leveringen, bedes du henvende dig på admin@dinnerdeluxe.dk eller ringe til os på 70 20 04 07.

Virksomhedens adresse og kontaktoplysninger:

DinnerdeLuxe ApS
Egsagervej 11, 1. sal
8230 Åbyhøj
CVR nr.: 32476783
Telefon: 70 20 04 07
E-mail: admin@dinnerdeluxe.dk